Forside  >  Miljø

Miljø

Illustration af Køhler Material Recycling Concept

Bæredygtighedsstrategi

Bæredygtighed er ikke kun vigtig for os ud fra et miljømæssigt perspektiv, men også i forhold til produktudvikling og -lancering, hvordan vi genbruger og håndterer affald, i vores sociale relationer og i vores måde at øge væksten på. At gøre det lige fra starten er vigtigt for miljøet og for at undgå en øget arbejdsbyrde og omkostninger, hvilket er med til at sikre en bæredygtig virksomhed og tilfredse kunder

For at sikre, at vores miljøarbejde giver mening ud fra et globalt perspektiv, har vi valgt at basere vores miljø- og bæredygtighedsarbejde på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om verdensmålene her:

verdensmaalene.dk

 

Miljøansvar

Udviklingsarbejde inden for miljø

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre for løbende at reducere vores miljøpåvirkning. Vi holder os opdateret om skandinavisk miljølovgivning og har et løbende udviklingsarbejde inden for bæredygtighed, hvor vi f.eks. ser på hvordan vi kan øge genanvendelsesgraden for vores produkter og materialer samt energibesparelse i produktionen.

Køhler Display tilbyder 100% regenereret akrylplader med samme egenskaber og anvendelsesmuligheder som støbt acryl og leveres i klare plader samt sort, hvid samt en opal LED kvalitet.

Impala printer

Med vores nye Impala 3 printer har vi reduceret energiforbruget med 90% på alt UV print. Vi printer med miljøvenlige farver, der er godkendt til såvel fødevarer og legetøj. For os er det vigtigt at give kunderne høj kvalitet, men det er ligeså vigtigt at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø som samtidig beskytter miljøet.

Impala 3 forbrug

Læs mere om vores miljø værdikæde:

Swissqprint: https://www.swissqprint.com/us/en/topics/greentech/
POS Tuning: https://postuning.com/about-us/sustainability/
Eurolaser: https://www.eurolaser.com/dk/company/sustainability
Canon: https://www.canon.dk/sustainability/approach/
Roland: https://www.rolanddgn.com/company/environmental-protection

Råvarer:
https://vink.dk/plastprodukter/skilteplader-folier/plastplader/greencast-pmma
https://www.gop.se/da/baeredygtighed/plast-genbrug/
https://www.3mdanmark.dk/3M/da_DK/graphics-and-signage-dk/products/envision-print-film-48c/