Forside  >  Print

Print

Vi har Danmarks mest avancerede set-up af maskiner til bukning, fræsning, laserskæring og nu også print.

Vi printer 2500 mm i bredden på op til 50 mm høje emner i endeløse baner, i 6 farver + hvid og lak, og en opløsning på 920 x 720 dpi.

Der printes på acryl, pap, opskummet PVC og aluminium.

 

Flatbed print
Ved at printe direkte på materialer opnår men et ekskluisve udtryk, i høj kvalitet, specielt når der printes i 0+4 farver hvor man ser printet igennem den klare akryl. Med de UV teknikker vi bruger har vi mulighed for at printe direkte på akryl eller plast inden vi bukker materialet. Derved undgår man at skulle klæbe folie på det flotte materiale med risko for bobler og skæv montage.
Printerens højtydende vakuum system holder materialet på plads under produktionen. Med en Oryx UV printer får du en førsteklasses printer, som ikke bare er robust i design og konstruktion, men også i printkvalitet.

Kvalitets print der holder!

UV-Flachbettdrucker-Oryx-600pxRoland XR-640 Printer/skærer

Roland XR-640 er Rolands største og hurtigste skæreprinter
8 farver: CMYK + Light Cyan og Light Magenta der giver bløde overgange i forløb, endnu mere realistiske hudfarver samt realistiske fotoprint. Der udover hvid og metallic Printhovedet skyder med 7 forskellige dråbestørrelser, hvilket sikrer bløde farveforløb og fejlfri solide farver.
Printer i 162 cm i bredden og op til 1440 dpi. Velegnet til posters, backlit, vinduesdekorationer mm.

Ring og få professionel rådgivning på telefon 70 27 25 11.